Најновије

Какав цар: Председник Русије испуњава рођенданске жеље

Седмогодишња Евелин Савушкина из Туле, добила је неочекиван рођендански поклон, ни мање ни више него од председника Русије Владимира Путина. Путин је девојчици поклонио штене лабрадора, навела је прес служба предсеника Русије.
Поклон (фото:Лента.ру)

Поклон (фото:Лента.ру)

Пса је седмогодишњој слављеници предао челник Тулског региона Владимир Груздев. Он је изразио наду да ће Лабрадор бити прави пријатељ новој власници. Поред штенета млада Евелин добија и документа која потврђују власништво над псом. Она је такође добила опрему и храну за њега, а из владе су обезбедили и да штене уредно добије све вакцине које су му потребне.Прес служба владе објавила је да је девојчица добила пса након што је Путин прочитао писмо које му је проследио Савушкин, у коме девојчица каже : ''Веома бих волела да имам пса, јер не желим да будем усамљена. Моја мама нема могућности да ми купи куцу, а ја јако желим  да је имам. Они су тако слатки. Молим те, чика Путине, поклони ми куцу са машном, као оној девојчици на телевизору. Видела сам како је добила поклон, јер је читаве године била добра и слушала је своју маму. И ја ћу бити." преноси lenta.ru. Крајем прошле године, Путин је поклонио неколико штенаца, десетогодишњој девојчици Вероники Безугловој, Маши Козловој, Каћи Шевеловој и Маши Пахомовој. Како је познато, руски лидер је велики обожавалац лабрадора и има женку лабрадора Кони, као и неколико других врста паса, навео је лист Тас. Познато је и да Путин своје псе доводи у званичне посете као и да их пушта да се несметано шетају док прима стране званичнике. Меркелова која не крије свој страх од паса, мисли да он то ради у циљу заплашивања супарника. Они који знају Путина, кажу да он једноставно воли псе.
Прочитајте још:ДР ЈЕЛЕНА ГУСКОВА ОТКРИЛА ПАКЛЕНИ ПЛАН: Косово стиже у УН, а онда се дижу Албанци на Југу Србије!ЈЕЗИВА БОЛЕСТ ПРЕТИ РЕГИОНУ? Оболелима из рана гамижу влакнаста бића и излазе из уста и носа (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА