Најновије

ОТКРИВАМО: Нагло погоршано стање Војислава Шешеља, странка отказала све његове активности

БЕОГРАД - Како Правда сазнаје у Српској радикалној странци, здравствено стање Војислава Шешеља је нагло погоршано, а странка је морала да откаже све његове планиране активности као и телевизијска гостовања.
Mиљан Дамјнаовић (Фото: Јутјуб)

Mиљан Дамјнаовић (Фото: Јутјуб)

- Због погоршаног здравствено стања Војислава Шешеља отказане су све његове страначке активноси у наредној недељи као и гостовања на телевизијама у Крушевцу, Пожаревцу и Краљеву. Шешељ већ два дана није долазио у странку - каже за Правду председник Окружног одбора СРС Београд Миљан Дамјановић. Иако у СРС нису хтели детаљније да коментаришу стање свог лидера, претпоставља се да је реч о реакцији на хемиотерапију коју је Шешељ недавно почео да прима. Шешељ се последњи пут појавио у јавности на Деветом конгресу СРС који је одржан у суботу у Београду. Подсећамо да је представник Владе Србије Саша Обрадовић затражио је од Хага да га саслуша и потом се изјасни да ли је за повратак Војислава Шешеља потребан налог за хашпење. Обрадовић је ово затражио јер је према нашем Закону о сарадњи са Хашким трибуналом налог је неопходан за покретање поступка изручења о чему више можете прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:ДР ЈЕЛЕНА ГУСКОВА ОТКРИЛА ПАКЛЕНИ ПЛАН: Косово стиже у УН, а онда се дижу Албанци на Југу Србије!„Бајден окреће Вучића од Русије“
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА