Најновије

Паровић: Нико нема права да личним интересом угрожава странку!

НОВИ САД - Поводом јавног иступања заменика председника Треће Србије  др Андреја Фајгеља и изношења личног става о актуелној политичкој ситуацији у земљи огласио се и председник Треће Србије Мирослав Паровић. Паровић каже да је Фајгељ изнео личне ставове који не одражавају и став странке
Мирослав Паровић - председник Треће Србије (Фото: trecasrbija.rs)

Мирослав Паровић - председник Треће Србије (Фото: trecasrbija.rs)

- Сматрам да је веома лош манир да се без усклађивања и договора лични политички ставови износе у јавност јер се на тај начин политичка странка ставља под самовољу појединца. Имајући у виду да је Трећа Србија као странка увек функционисала по принципу  договора седница председништва странке ће бити одржана у суботу 6. Јуна и тада ће сви чланови најужег руководства имати прилику да изнесу свој лични став, да се о сваком ставу разговара и да потом странка заузме политички курс који је у заједничком интересу - каже Паровић.
Прочитајте још:Јовичић: ДС нека брине да не оде у стечај, па онда нека дели савете другима!Ђурђев: Србија гори у апатији и безнађуПАЈТИЋ ЈАВНО ПРИЗНАО: Уништили смо Србију – све смо радили по међународном диктату!
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА