Најновије

СЛАВНИ ГЛУМАЦ ОТИШАО У РАТ: "Исламска држава мора да буде збрисана с лица Земље"

Британски глумац Мајкл Енрајт, познат по улози у филму "Пирати с Кариба: Тајна шкриње", наводно је напустио Холивуд како би се укључио у активну борбу против џихадиста Исламске државе у Сирији.
Мајкл Енрајт (Фото: Јутјуб)

Мајкл Енрајт (Фото: Јутјуб)

"ABC News" пише да се Енрајт придружио једној курдској војној јединици, а у интервјуу за телевизијски канал "Al Aan" из Дубаија он је рекао да се на борбу одлучио након што је видео снимак на којој су припадници Исламске државе живог спалили јорданског војног пилота, али и након снимка ликвидација америчких новинара. - Најгоре је што је те ликвидације извршио један Енглез - рекао је Енрајт, који има пријављено пребивалиште у Сједињеним Државама. Каже да се осећа дужним Америци и да има потребу да исправи нешто што је пошло по злу. - Треба их потпуно збрисати с лица Земље. Па нисам ту дошао да трчим, дошао сам да се борим и ако морам умрети, онда ће бити тако. Нисам дошао да се играм - каже Енрајт. Енрајт наводно никоме од својих угледних холивудских пријатеља није рекао што је наумио, а да иде у потенцијално смртоносну битку у Сирију није рекао ни сопственој породици, све док није стигао на ратиште. Одатле им је написао писмо и рекао да их можда више никада неће видети. АБЦ пише да је глумац током свог кратког боравка с Курдима научио много о исламу, а већ си је добио и муслиманско име - сада се зове Мустафа Мајкл Али. Енрајту је ово прво војно искуство, а пре одласка на ратиште скоро да никада у руци није држао никакво ватрено оружје. Осим у "Пиратима с Кариба", глумио је и у разним америчким серијама, укључујући "Заборављени случај", "ЈАГ" и "ЦСИ". Погледајте снимак у ком објашњава зашто се одлучио да поступи тако:
Прочитајте још:ЕЈМИ ЗА СЕКС ТРАЖИ 500 ЕВРА! Ево шта се добија за 300…ПЛАКАЋЕТЕ ОД СМЕХА: Погледајте какву су подвалу сместили Змају! (ВИДЕО)
Извор: jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА