Најновије

Гастоз доживео нервни слом због Маце: Овако је хтео да је руши три дана пред финале

Ненад Маринковић Гастоз и Маца Дискреција су већ два месеца на ратној нози, па је њихов сукоб у понедељак вече поново варничио.
Маца и Гастоз (Фото: ТВ Хепи)

Маца и Гастоз (Фото: ТВ Хепи)

Наиме, водитељка је замолила Мацу да јој каже шта је то рекла Гастозу када је избачена Мими Оро, након чега је он експлодирао. - Ало, мала! Само да знаш, у четвртак вадим џокера! Пушићеш се, да видиш како Гале копа пред финале! Платићеш ми - говорио је Гастоз, док се Маца бранила да није у реду да је стално вређа, а да зна њену животну причу. - Нећеш да ми се извиниш, како те није срамота да ме тако вређаш, а знаш моју причу. 24 године нисам упознала оца, мајка ми је деведесет посто инвалид, ја сам као сироче - говорила је Маца. Ненад је у том моменту почео да урла како га боли уво за њену породицу и изнервирао се јер је схватио да је многи гледаоци воле због тешког детињства. Вита је покушао да га смири, па је чак и водитељка морала да реагује. - Човек је доживео нервни слом, само покушавам да га смирим - говорио је Вита. - Е сад ћеш да видиш. Да видиш како Гале копа пред финале! Ти си тражила да ти се јавно извиним, а ја сам тражио да ми за то попу*иш у вц-у и да те је*ем! И пристала си и обећала да ћеш то да урадиш - рекао је Гастоз, а затим замолио Тијану Ајфон и Ружицу Вељковић да потврде ову причу. Маца је затим рекла да је након тог обећања отишла у тајну собу и да је тамо све испричала, те да је рекла да је шокирана шта јој је тражио да би јој се јавно извинио. Расправу је прекинула водитељка, која им је рекла да је продукција одлучила да их пошаље на по сат времена у изолацију.
Прочитајте још:Познати растерују напасне старлете, „Орлићи“ се баш и не бране (ФОТО)Атину шутнуо дечко, па снимила клип из кревета: Тек ћеш дрк*ти на мене, али те нећу познавати (ВИДЕО)
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА