Најновије

ЛИЦЕМЕРНИ ПОЛИТИЧАР: Пожгај у Паровима прво пљувао орлиће па их хвалио! (ВИДЕО)

Александар Пожгај, бивши члан СПС, који учествује у ријалитију Парови, лицемерно је прво испљувао "орлиће", светске шампионе у фудбалу, да би их потом хвалио и честитао им на огромном успеху.
Лицемерни Пожгај (Фото: Јутјуб)

Лицемерни Пожгај (Фото: Јутјуб)

Наиме, продукција Парова одлучила је да такмичарима у вили пусти дочек светских шампиона испред Скупштине града Београда, али политичар није био баш одушевљен. "Баш ме брига за орлиће и за све", рекао је Александар, вероватно мислећи да нису у програму, али је одмах после снимка променио мишљење и похвалио их. "Свака част, момци! Ја сам поносан! У ствари, ви сте показала да сте стварни победници. То је бити прави победник, када победиш у стварном животу. Ми смо овде сви забављачи, ми се играмо. Понос је бити у држави где си првак света у фудбалу. Ја сам се искрено најежио, срце вам је велико", рекао је Александар, правдајући своју прву реакцију тиме што је затворен у вили па су емоције појачане.
Прочитајте још:АНЂЕЛИНА ЏОЛИ НАПАДА СРБЕ: Снажно лобира за усвајање резолуције о Сребреници у којој се тврди да су Срби силовали дечаке!Гастоз доживео нервни слом због Маце: Овако је хтео да је руши три дана пред финале
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА