Најновије

Руске трупе стижу у Калињинград?

Русија би могла да појача војно присуство у својој најзападнијој енклави, Калињинграду, као одговор на размештање америчког наоружања у западној Европи, сматрају стручњаци.
Војска Русије (Фото: Википедија )

Војска Русије (Фото: Википедија )

Америка планира да до краја 2015. године размести више од хиљаду јединица војне технике у Европи, укључујући и неколико стотина јединица оклопне војне технике, а НАТО снаге за брзо реаговање у Европи би требало да достигну број од 40.000 припадника. - Ово ће се пре свега одразити на размештај наших трупа у земљи, претпостављам и на Калињинградску област - рекао је први заменик председника Одбора за одбрану Доњег дома руског парламента Сергеј Жигарев. НАТО је повећао своје војно присуство дуж руске границе оптужујући Москву да се меша у украјинску кризу. Русија је више пута одбацила оптужбе и нагласила да војна експанзија НАТО-а ка руским границама нарушава регионалну безбедност и ескалира тензије.
Прочитајте још:ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У КИНИ: Страдало 20ак особаБЕСНИ РАТ У АЛБАНСКОМ НАРКО-СЕЛУ: Један полицајац убијен, више људи рањено! (ВИДЕО)
Извор: Vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА