Најновије

Исидора Бјелица поставила слику из болнице: Не осећам мржњу док подносим бол

Списатељица Исидора Бјелица поделила је на свом твитер профилу фотографију из болничког кревета уз дирљиве речи хвале свима онима који су је подржали.
Исидора Бјелица (Фото: ЈуТјуб)

Исидора Бјелица (Фото: ЈуТјуб)

Видно уморна и изнурена Бјелица која по други пут води битку са канцером обратила се својим фановима преко друштвене мреже Твитер. Исидора је рекла да јој у тешким тренуцима речи подршке и бројни лепи гестови помажу да преброди бол. Ова храбра жена стално се захваљивала певачу Владу Георгиеву који је певао на хуманитарном концерту како би био прикупљен новац за њено лечење. Исидора је рекла да и даље постоје људи чија злоба је погађа, а поделила је и догађај са једном старлетом која је у најгорем тренутку причала са њом, а Бјелица је ућуткала једном реченицом. Исидору је ипак одушевила и хуманост људи а открила је посебан однос који дели са Георгиевим. Потресно писмо мужа Исидоре Бјелице гануло је Србију, а њена породица свом снагом је стала уз њу. Тако је син познате списатељице Лав Пајкић на диван начин подржао мајку.
Прочитајте још:НАСТРАДАО ГРАЂЕВИНСКИ РАДНИК У НИШУ: Пао са шестог спрата зградеПрофесор Правног факултета силовао студенткињу
Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА