Најновије

ШЕШЕЉ: Лоше ми је, али се не дам!

БЕОГРАД - Здравствено стање председника СРС Војислава Шешеља се погоршало, а он два дана није ни долазио у странку. Такође, лидер радикала отказао је и већ заказана телевизијска гостовања за ову недељу. Шешељ, међутим, није хтео да открива о чему је реч.
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Лошије ми је, али се надам да ће бити биље. Нисам одлазио у странку, а и три наступа на телевизији сам отказао. Не могу прецизније да кажем шта ми је јер су ми лекари рекли да о болести не говорим за медије - рекао је Шешељ. Ни његови сарадници у странци нису желели да коментаришу. Члан председничког колегијума СРС Миљан Дамјановић најавио је да ће се странка наредних дана огласити о здравственом стању Војислава Шешеља. Иначе, Хашки трибунал је од Србије затражио да Шешеља поново врати у притворску јединицу, иако је пуштен на привремену слободу због здравственог стања. Он је у Србији требало да почне да прима хемотерапију.
Прочитајте још:ДОКУМЕНТ СТАР 5 ВЕКОВА: Необориви доказ да је Косово српско и да је увек било!Руски поглед на Македонију или место одакле се господари Балканом
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА