Најновије

ПОБЕДНИК ПАРОВА ГАСТОЗ: Немам појма ко је тај Матија Бећковић

Ненад Маринковић Гастоз одлично зна како ће да потроши главну награду од 40.000 евра, коју је освојио у ријалитију „Парови“, али зато појма нема ко је наш најпознатији академик.
Гастоз (Фото: ЈуТјуб)

Гастоз (Фото: ЈуТјуб)

Интервју који је Гастоз дао за Курир преносимо у целини: У вили си вређао и понижавао многе учеснике, а сад кад си изашао, понашаш се као да ништа није било. - Тако ми се може. Био сам плаћени глумац, који је одрадио свој посао. Да ли ти уопште знаш ко је, рецимо, Матија Бећковић? - Не знам ко је тај. Баш ме брига за њега. Вероватно боље знаш шта ћеш са освојених 40.000 евра? - Купићу хотел, ма стан! Не знам да ли ћу се преселити из Париза у Београд, али знам да ћемо ја и мајка отворити ресторан. Маторој ћу дати 4.000 евра за њен кафић. Хоћеш ли неки динар дати свом оцу? - Он није клошар и нема потребе да му дам неки динар. Има петоро прелепе деце, а ја нисам црвени крст. Имао си односе с девојкама које су окарактерисане као проститутке. - Мацу сам желео, Тијана ме је напала, а Наташи ћу да купим нешто од награде, нема шансе да јој дам новац. Стварно ме не интересује ко су проститутке. Упркос томе, тврдиш да и даље волиш бившу девојку Марију? - Волим је и зато нисам имао емоције ни према једној у ријалитију. Она никад неће изаћи из мог срца. Сазнао сам да има новог дечка, свака му част, немам шта ту да тражим. С којом би познатом цицом био? - Боли ме ку.ац за те познате цице. Постоји једна мала и надам се да ћу с њом моћи нешто. Шта ћеш да радиш кад је реч о дроги? - Мој мото је да је све у реду док то користиш, а док то не користи тебе. Никоме не желим такво искуство, а за мене је то готово.
Прочитајте још:УРНЕБЕСНО: Погледајте Ђолета Ђоганија у младости (ФОТО)Ружица открива које учеснице ријалитија се баве проституцијом?ПРОВОКАТИВНА: Ана Николић у купаћем (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА