Најновије

ПУТИН НЕ ДА БАЛТИК: Руски авион "напао" четири НАТО брода

Руски надзорни војни авион летео је близу НАТО бродова у Балтичком мору, при чему је дошло до прелетања изнад палубе једног од пловила на висини од приближно 150 метара, јавио је Си-Ен-Ен, цитирајући неименованог званичника америчког Министарства одбране.
Илустрација (Фото: Јутјуб)

Илустрација (Фото: Јутјуб)

„Ми овај чин не називамо безбедним и професионалним. Ми га називамо рутином, али смо на ивици тога да се осећамо веома непријатно“, рекао је он. НАТО рачуна на застрашивање и наставља демонстрацију силе Према информацијама овог телевизијског канала, инцидент у ком су учествовала четири НАТО брода, укључујући амерички разарач „Џејсон Данам“, догодио се у четвртак. У групи је био још по један британски, француски и немачки брод. Си-Ен-Ен је такође јавио и да посада америчког војног брода „Џејсон Данам“ има видео-снимке инцидента, али их Министарство одбране САД није објавило. У неповезаном инциденту који се догодио у понедељак, Америчка морнарица у Европи такође је саопштила да је руска летелица пролетела близу НАТО бродова који су учествовали у војним вежбама Алијансе на Балтику.
Прочитајте још:РУСКИ ТЕРМИНАТОР: Рањен из калашњикова у главу, смеје се док му ваде метак (ВИДЕО)СНАЈПЕРИСТА БЕРИЋ ОТКРИВА: Прве америчке и пољске снајпере сам скинуо на Доњецком аеродрому (ВИДЕО)Њујорк Тајмс: Америка прирема напад на Русију!
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА