Најновије

РАТ НА ТВИТЕРУ: Окршај Вучића и Раме због фудбала

Одлука Суда за спортску арбитражу у Лозани да региструје меч Србије и Албаније у корист гостију изазвала је твитерашки рат премијера Албаније и Србије Едија Раме и Александра Вучића.
Вучић и Рама (Фото: Јутјуб)

Вучић и Рама (Фото: Јутјуб)

Најпре је премијер Рама написао: "Супер! Ево је и европска правда! Три бода у мечу са Србијом у Београду биће додељена Албанији!".Реаговао је Александар Вучић. "Европска Правда, по ко зна који пут, претворила се у светску неправду. Они који су инцидент изазвали су награђени...а жртва је кажњена. Одлука суда у Лозани срамота је за право, правду и представља увреду за све нормалне људе. На утакмици која је прошле године прекинута на стадиону Партизана у 41. минуту дошло је до инцидента када се изнад терена појавио дрон са заставом "Велике Албаније", а спекулисало се да је Рамин брат био организатор свега. УЕФА је првобитно регистровала утакмицу са 3:0 за Србију, али је српски тим казнила са минус три бода због утрчавања гледалаца на терен. Након тога оба Савеза уложила су жалбу ЦАС-у.
Прочитајте још:СКАНДАЛ: Суд у Лозани доделио Албанцима три бода са прекинуте утакмице у Београду!Да ли нас због Сребренице чека Мајдан и како се томе супроставити
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА