Најновије

ХАОС У СРПСКОМ САРАЈЕВУ: Бачене три бомбе - у току истрага!

САРАЈЕВО - Непознати починиоци бацили су испред роштиљнице "Пајић" и ћевабџинице "Манђарија" у Спасодвандској улици у Источном Сарајеву три бомбе, од којих је једна експлодирала и нанела мању материјалну штету, потврдила је јутрос Срни портпарол Центра јавне безбедности Источно Сарајево Данка Тешић.
Експлозија (Фото: Pixabay)

Експлозија (Фото: Pixabay)

Она је навела да су бомбе бачене синоћ око 1.30 часова, а да су две које нису експлодирале уклонили представнци Републичке управе Цивилне заштите Републике Српске. Тешићева је додала да је полиција са лица места изузела доказни материјал. "Гелерима бомбе оштећена су улазна врата и стакла на приземним становима стамбене зграде на броју 37. у Спасовданској улици, као и портали роштиљнице `Манђарија`, испред које су бачене две бомбе, док се бомба бачена испред роштиљнице `Пајић` није активирала. Оштећена су и два аутомобила која су се налазила на паркингу преко пута ових објеката", навела је Тешићева. Станари зграде рекли су Срни да су веома уплашени и огорчени с обзиром да је на овај начин била угрожена њихова безбедност, а посебно њихове деце.
Прочитајте још:ПЕТРОВДАНСКО СЕЋАЊЕ НА СРПСКЕ ЖРТВЕ: Муслимани годинама спремали рат и геноцид!ВУЧИЋ ИЗВИЖДАН: Муслимани извиждали Вучића, а аплаудирали Клинтону и Олбрајтовој!
Власници угоститељских објеката испред којих су бачене бомбе нису жељели да коментаришу овај инцидент, али су рекли Срни да су изненађени, тим пре јер оба објекта послују солидно и имају сталне муштерије, са којима никада нису имали никаквих проблема. Полиција је јутрос извршила увиђај, а објекти су наставили са радом. Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА