Најновије

Aркан на Мањачи са заробљеним Муслиманима: Имате преко 100 погинулих, машала, машала (ВИДЕО)

БАЊАЛУКА- Снимак из октобра 1995. године приказује команданта "Тигрова" Жељка Ражнатовића Аркана у разговору са заробљеним припадницима 17. Витешке бригаде тзв. Армије БиХ. Заробљеници говоре да је њихова бригада имала преко 100 погинулих на шта Аркан одговара "машала, машала".
Aркан на Мањачи (Фото: Moevideo.net)

Aркан на Мањачи (Фото: Moevideo.net)

- Обећао сам да их водим на пиће у хотел Босну у Бањалуку. Ел то поштено? Осмех један за камеру, немој да сте тужни, ја сам реко све по Женевској конвенцији - рекао је Аркан. Снимци су настали у време жестоке хрватско-муслиманске офанзиве на Републику Српску када је непријатељ стигао на само 23 километара од Бањалуке. У помоћ су послати Арканови "Тигрови. На једном од суђења у Хашком суду, заштићени сведок је тврдио да је Аркану тада плаћено 4 милиона немачких марака за одбрану Бањалуке. Погледајте цео разговор: Снимак говора Ратка Младића Муслиманима из Жепе можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:МЛАДИЋ МУСЛИМАНИМА: Ја вас и вашу децу спашавам а наша су побијена 92. године у кањону Жепе (ВИДЕО)MЛАДИЋ МУСЛИМАНИМА ЖЕПЕ: Ван места где ја кажем нема безбедности, нема живота, само ту се преживљава!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА