Најновије

ДРАМА: Судар камиона и аутомобила, ватрогасци извукли петоро заробљених путника

  У саобраћајној незгоди која се данас догодила око 12 сати на магистралном путу Пирот-Димитровград код села Гојин Дол, у којој је према незваничним информацијама, дошло у судару аутомобила и камиона, шесторо бугарских држављана је повређено и њима је указана лекарска помоћ у Служби за пријем и збрињавање ургентних стања Опште болнице Пирот.
Илустрација (Фото: Panoramio.com)

Илустрација (Фото: Panoramio.com)

Саобраћај је био у прекиду више од два и по сата, а колона возила је због тога на овој важној међународној саобраћајници била дугачка десетак километара. Повређене особе су старости од 13 до 31. године. Повређени су Стоилка Шонева Иванова (25), Атанас Петров Иванов (31), Анастасио Здравков Иванов (13 ) Аделина Здравков Атанасова (16), Златка Милчева Илиева (30) и Асен Хетков Асенов (24). Према речима дежурног лекара у Служби за пријем и збрињавање ургентних стања Опште болнице Пирот др Јоване Илић, повређене је довезла екипа Хитне помоћи из Димитровграда око 13 сати. - У једном путничком возилу су биле четири а у другом две особе. Најтеже повређени мушкарац, возач једног од аутомобила је задобило прелом левог кука и серијски прелом ребара са десне стране и он је збринут на Одељење хирургије Опште болнице. Једна жена је задобила нагњечење грудног коша и она је опсервирана у нашој Служби. Друга млађа особа је срчани болесник и претпрела је стрес. Њу смо такође збринули код нас. Малолетно дете има дисторзију левог скочног зглоба, док се два мушкарца из другог аутомобила задобила посекотине језика и потколенице. Њих петоро су и даље на опсервацији у нашој Служби - рекла је  докторка Илић. Они су путовали из Беча за Софију. Најтеже повређени мушкарац Атанас Петров Иванов ће највероватније остати на Одељењу хирургије, а остали лакше повређени ће, после опсервације код нас бити пуштени кући - рекла је др Илић.
Прочитајте још:ОСТАЈЕ У СПЛИТСКОМ ПРИТВОРУ: Капетану Драгану одбијена жалбаБившем директору Инспекције за рад пет година затвора због примања митаЈелкету дужници дошли главе, некима позајмио и 40 хиљада евра?!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА