Најновије

Џихадисти прете, Србија ће бити Исламија (ВИДЕО)

Џихадисти су објавили на интернету видео под називом "Ми смо исламски хилафет", у којем је наша држава означена као прва мета терористичких напада. Следе Хрватска, Црна Гора, БиХ, Албанија, Македонија.
(Фото: Јутјуб)

(Фото: Јутјуб)

-Наређено ми је да се борим против људи све док не посведоче да нема бога осим Алаха и да је Мухамед Алахов посланик, док не почну намаз (муслиманска обавеза) клањати и зекат (помоћ сиромашнима) давати. Кад то буду урадили, заштитиће од мене своје животе и иметке, осим када то право ислама захтева. А њихов коначни обрачун припада Алаху! Овим претећим речима почиње видео на интернету којим су џихадисти јавно позвали све исламске терористе да крвавом борбом на Балкану створе хилафет или калифат, односно исламску власт! У језивој видео-поруци под називом "Ми смо исламски хилафет - касида", која је објављена 10. јула 2015. године, Србија је означена као почетна мета, односно центар Балкана који прво треба освојити! Екстремисти, потом, терористичке акције планирају да спроведу редом у Хрватској, Црној Гори, БиХ, Косову, Албанији и Македонији. Крајњи циљ им је да своју исламску власт прошире у целом региону. Додатни страх у кости утерује и касида, односно верска песма која прати читав видео. У њој терористи уједначеним тоном, хорски и као у некаквом трансу, буквално рецитују свој план за сваку од наведених држава . "Радуј се, ој, ти Србија, бићеш део исламија иако ти то не прија, ми смо исламски хилафет, гласи строфа која се односи на нашу земљу."
Прочитајте још:Американци мењају менталитет народима по свету и дресирају их да обожавају њихову доминацијуЗУРОФ: Степинац, свештеник масовног убице
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА