Најновије

ПАКЛЕНА ПРОГНОЗА: У суботу и недељу доња дневна темепература ће бити 36 степени!

Републички хидрометеоролошки завод упозорио је данас да ће на подручју Србије у суботу и недељу највиша температура бити од 36 до 38 степени.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

У Србији ће сутра бити сунчано и веома топло време, са слабим ветром променљивог смера, најнижом температуром ваздуха од 13 до 20, а највишом од 32 до 35 степени. И у Београду ће сутра бити сунчано и веома топло време, са слабим ветром, променљивог смера, најнижом температуром ваздуха од 20, а највишом од 33 степена. У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 23. јула, бити сунчано и веома топло време. Највиша температура ваздуха биће од 33 до 38 степени, а најтоплије ће бити у суботу и недељу. Биометеоролошке прилике могу имати неповољан утицај на хронично оболеле особе и метеоропате. Посебно опрезни треба да буду срчани болесници и особе са варирајућим крвним притиском, којима се саветује да следе савете лекара и ограниче своје физичке напоре. Могуће су главобоља и малаксалост.
Прочитајте још:Расхладите аутомобил који је био паркиран на сунцу за само 10 секунди! (ВИДЕО)Маца скроз гола! (ФОТО 18+)
Извор: Танјуг, Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА