Најновије

Студенти ФПН-а величали Младића на дан Сребренице

БЕОГРАД - Студенти који су током обележавања годишњице Сребренице величали Ратка Младића могли би да буду дисциплински кажњени, наводе са Факултета политичких наука.
Студенти пружају подршку Ратку Младићу (Фото: Фејсбук)

Студенти пружају подршку Ратку Младићу (Фото: Фејсбук)

"Скидај ову таблу", пише на натпису који држи неколицина студената Факултета политичких наука. Та слика објављена је на дан обележавања 20 година од Сребренице, а натпис је потписан иницијалима Р. М. Чињеница да се Ратку Младићу суди у Хашком трибуналу и да га бројни докази терете за злочин у Сребреници није поколебала студенте, који су у време ослобођења Сребренице били тек рођени, да величају некадашњег генерала војске Републике Српске. Са факултета поручују да би студенти могли да буду кажњени. "Поприлично је било шокантно да се на такав начин и на тај датум у ствари показује једна врста, ајде да кажем, политичког па и моралног става у односу на ситуацију која је била у Сребреници", истиче професор Ђорђе Павићевић.
Прочитајте још:„Услов ЕУ – имигранти остају у Србији“УСВОЈЕН ТИЈАНИН ЗАКОН: Заплакаћете када чујете шта је њен тата поручио Србији!Eпископ Милутин тражи да се спаси ваљевска Грачаница
Извор: Б92  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА