Најновије

Мајер прејак за Крајиновића, Србија губи 1:0

Тениска репрезентација Србије губи у Буенос Ајресу од селекције Аргентине са 1:0, у четвртфиналном мечу Светске групе Дејвис купа. Вођство домаћем тиму донео је Леонардо Мајер лако савладавши Филипа Крајиновића у три сета - 6:4, 6:2, 6:1.
Филип Крајиновић (Фото: Јутјуб)

Филип Крајиновић (Фото: Јутјуб)

Српски тенисер био је без изгледа у дуелу против пет година старијег Аргентинца, за 65 места боље рангираног на АТП листи (22). Трудио се колико је могао, али и направио велики број грешака, док је расположени Мајер играо веома добро и погађао са сваког дела терена, уз сјајан сервис. Победа Аргентинца ниједног тренутка није долазила у питање, а успех је изборио рутински, након само сат и 40 минута борбе. У суботу је на програму меч дублова за који су пријављени Карлос Берлок и Дијего Шварцман (Аргентина), односно Ненад Зимоњић и Душан Лајовић (Србија). Последњег дана сусрета, у недељу, требало би да се састану Мајер и Троицки, односно Делбонис и Крајиновић. Победник четвртфиналног дуела између Аргентине и Србије у полуфиналу Дејвис купа састаће се са бољим из меча Канада - Белгија.
Прочитајте још:Србиjа данас против Aргентине за полуфинале Деjвис купаСрпски Дејвис куп репрезентативци о предстојећем дуелу са Аргентином
Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА