Најновије

Егзит ове године достиже рекордну посету - преко 40 хиљада људи дневно!

НОВИ САД - Остало је осам дана до велике прославе 15. рођендана Егзит фестивала, а већ данас је извесно да ће сваке вечери кроз капије на Пероварадинској тврђави проћи најмање 40.000 посетилаца, стоји у новом саопштењу овог фестивала у којем се истиче да ће фестивал имати "рекордну посету".
Рекорд у најави! (Фото: ЈуТјуб)

Рекорд у најави! (Фото: ЈуТјуб)

Када су у питању петак 10. и субота 11. јул, очекује се рекордних 50.000 људи по дану, као и до сад најразноврснији састав публике из целог света. Ове године на Егзит долазе гости и уметници са свих шест континената, од Аргентине до Новог Зеланда, од Русије до Сједињених америчких држава, кажу у Егзиту. Ове године већ традиционално честе британске госте у бројкама достизаће и Холанђани, Французи, Белгијанци, Италијани, Грци, Руси, Украјинци, Бугари, Румуни и Немци, те нови посетиоци из скандинавских земаља. Бројни гости из свих земаља од Вардара до Триглава и овог лета окупиће се на једном заједничком месту, званичном граду кандидату за Омладинску престоницу Европе – Новом Саду, наводи се у саопштењу.
Прочитајте још:У Индији ће 2017. године бити продато више смартфонова него у АмерициИмала је преко 80 година и ниједну седу! Тајна је у овом напитку (РЕЦЕПТ) (ВИДЕО)
Током четири дана и ноћи на Егзиту и исто толико на Си Денс (Sea Dance) фестивалу, наступиће: Motörhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Дубиоза колектив, Octave One, Soul Clap, Хладно пиво, Artan Lili, Zoster и бројни други на 30 фестивалских бина. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА