Најновије

Милана Станковића "ударио" Мерцедес (ВИДЕО)

Милана Станковића ударио Мерцедес! Познатог певача Милана Станковића ударио је Мерцедес класе Мими. Не брините, певач је добро, јер данас је коначно изашао дуго очекивани спот за песму "Гадуре" коју су заједно отпевали Милан Станковић, Миле Китић и контроверзна реперка сумњиве прошлости Мими Мерцедес.
Милан турира Мими (Фото: Јутјуб)

Милан турира Мими (Фото: Јутјуб)

Jош једном, у себи својственом фазону, Мими је бацила своје неморалне риме на умове српске омладине док су јој предгрупа у томе били Миле и Миланче. Она је, по свом обичају, кипела из своје оскудне гардеробе. Посебан застрашујући визуелни ефекат дају девојке са црним барјацима па спот у једном тренутку подсећа на немиле сцене из Ирака и Сирије. Робусна Мими, са све дизелашким стајлингом и кајлом око врата, завршава раширених ногу испред више него нежног Милана. Да ли је Миланче осетио нешто у том моменту или је био професионалац до краја можда откријете у његовом погледу пред сервираном реперком:
Прочитајте још:Гоца Тржан се сунча гола – а ево и зашто! (ФОТО)Нови ријалити, исти глумци: Брукају се за 50 евра недељно
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА