Најновије

КО ЛАЖЕ: Берлускони или Путин!?

РИМ – Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изјавио је да се само шалио када је изјавио да му је председник Русије Владимир Путин понудио место министра економије у Русији.
Путин и Берлускони на дружењу у Русији (Фото: ЈуТјуб)

Путин и Берлускони на дружењу у Русији (Фото: ЈуТјуб)

Путин је, међутим, преко свог портпарола изјавио да је његова подршка искључиво била „метафоричка”, па се око целе ствари опет створила пометња, иако су обојица хтели да "разјасне" ствар. Берлусконијева изјава да му је руски председник Владимир Путин понудио функцију министра економије у руској влади била је ових дана међу ударним вестима светских медија, а Берлусконијева портпаролка се обратила данас јавности тим поводом.
Прочитајте још:Лазански: Ђуро ће ми опростити…ЕВРО-ОФАНЗИВА У МОЛДАВИЈИ: Формирање прозападне Владе без избора
Берлусконијева портпаролка Дебора Бергамини је данас рекла да се њен шеф само шалио када је то казао, а Путинов портпарол Дмитриј Песков је објаснио да руски председник није баш мислио на посао када је пријатељу Италијану нудио подршку. Јавности није баш најјасније шта се ту десило, али по свему судећи, Берлускони се испразно хвалисао у друштву. Подсећамо, италијански лист Стампа је објавио да се на једној вечери Силвио Берлускони хвалио да му је Путин понудио место министра економије у влади Руске Федерације. – У Италији сам гурнут на маргину дешавања, а Путин је рекао да је спреман да ми да држављанство и повери ми министарство економије – рекао је 79-годишњи контроверзни политичар чије је речи миланском листу пренео један од гостију вечере, објавио је италијански лист Стампа. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА