Најновије

ЕК: Нови разговори са Грчком почињу у понедељак

Представници кредитора и Грчке почеће сутра у Атини разговоре од трећем пакету помоћи тој земљи, саопштили су данас званичници Европске комисије и ММФ.
Фото: newslocker.com

Фото: newslocker.com

"Тимови ће стићи у Атину у понедељак и састанци ће одмах почети", саопштио је портпарол Европске комисије, преноси АФП. У Атину долазе представници Европске уније, Европске централне банке и Међународног монетарног фонда. Званичник из Европског стабилизационог механизма, фонда за финансијску помоћ еврозоне, доћиће, такође, у Атину, наводи АФП. Коначни споразум морају да одобре посланици у Грчкој, као и део чланица еврозоне, а овај процес могао би да траје више од једне седмице, навела је француска агенција. Грчка влада је 13. јула пристала на мере штедње у замену за трогодишњи пакет финансијске помоћи у износу до 86 милијарди евра, што је трећи програм спасавања те државе у пет година.
Прочитајте још:СУРОВИЈИ И ОД ВЛАДЕ: Економиста тврди да је неопходно да се отпусти више од 10.000 људи!„КРИЗА“ У РУСИЈИ: У Русији нагли пораст милијардера и милионераОДЛУЧИЛИ: Вучић и Изетбеговић ће се латити оружја!?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА