Најновије

ВУЧИЋУ ИЗВИНИ: Погледајте где летују српски политичари

Већина српских политичара тврди да ће овогодишње летовање провести у Србији, Црној Гори или у Хрватској, или пак кажу да су презаузети и да још нису ни помислили на одмор.
Лето (фото: Thewrongwayhome.com)

Лето (фото: Thewrongwayhome.com)

Поједини кажу да неће ни ићи на летовање због пословних обавеза, а има и оних који се ни ове године нису и неће одрећи луксузнијијег одмора у ексклузивним летовалиштима у Грчкој, Турској, Египту и даље, на егзотичним дестинацијама. Премијер Србије Александар Вучић ни ове године неће ићи на годишњи одмор, али ће можда себи приуштити продужени викенд који ће провести негде у Србији. Где - још није одлучио. Од обавеза у Скупштини зависи одмор председнице Маје Гојковић (СНС), али и посланика попут Александре Јерков (ДС) и Борислава Стефановића (ДС). Све троје кажу да своје одморе још нису испланирали. Међу онима који знају где ће, Србија, Црна Гора и Хрватска су међу дестинацијама које су изабрали за одмор и опуштање.
Прочитајте још:СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ НЕ: ЦИА је предвидела распад Југославије!СЛОБА СЕ ИГРАО СА ТУЂМАНОМ И АЛИЈОМ: Српски шпијуни су омогућили победу Срба у Дејтону!ДС покреће питање „клиничких центара“
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА