Најновије

ХРВАТ ПОПЉУВАО ЕУ: "Од свих вас 27, ко нама нуди помоћ??? – Русија! Алооо Русија!!!"

У хрватској јавности одјекнуо је пост којег је на Фејсбуку о пожарима у Хрватској објавио тамошњи познати блогер, Круле.
Јадранко Ходак Круле (Фото: Јутјуб)

Јадранко Ходак Круле (Фото: Јутјуб)

Јадранко Ходак, познат и као блогер Круле, није могао а да се не осврне на чињеницу да је Хрватској у гашењу пожара помоћ понудила Русија, а не Европска унија. Круле се без имало устезања обрушио на ЕУ и тако прибавио наклоност многих те прикупио више од 10 хиљада лајкова и више од две хиљаде шерова на Фејсбуку, преноси dnevnik.hr. Његов пост са Фејсбука преносимо у целини. "Поштована ЕУ! (Европска унијо) Овим путем вам се захваљујем на огромној помоћи коју сте нам пружили док нама бесне пожари. Од вас 27 држава, је*ем вам свакој све у роду и то по докторском рецепту, сваких 8 сати по једном, нити једна да би помогла... нити једна једина држава!!! Када је требало помоћи Грчкој 2012. године, ми смо били ту и слали канадере, баш као и 2013. кад је горео Португал, мада смо и сами искасапљени и сиромашни, али ми смо помогли... ал класика, заболи вас за то ваш европско цивилизирано хуманитарни ку*ац. Кад неће нико од наших хрватских медија, оћу ја... и сад вам је*ем и оца и мајку и све у роду, и све ваше европске тековине, пи*ка вам материна "цивилизована". По овом обраћању се закључује да сам ја дивљак, но ето, ви у ЕУ који ладите ја*а и натежете кожицу од ку*ца, ви сте надасве фини и културни... о је*о вам ћаћа матер да вам је*о, 100 пута, сваких 8 сати. Куд пре 500 година нисмо Сулејмана Величанственог пустили до краја, да и ви у Берлину, Бечу, Паризу, Лондону, имате обичај кувања јутарње турске каве, го*на себична да себична! "Европска унија је једна велика породица", у којој очито ћаћи и матери пуца ку*ац за "новорођено дете" попут нас. Од свих вас 27, да не заборавим да вам још једном, по ко зна који пут, је*ем све у роду! Од свих вас 27... ко нама нуди помоћ??? – Русија крутеје*о!... алооооо Русија!!! Јел то вама драга ЕУ нормално!?!?... (притисак ће ме звекнут, оће матере ми)... је*ем вам све у роду, вама и великој породици! П.С. Притисак ми је уредан... 920/850... пу мајку вам милу европско пружим ти руку за помоћ освештену је*ем!"
Прочитајте још:На Пељешцу ускоро стање елементарне непогодеРАДИЈЕ БИ ДА ИЗГОРЕ: Хрватска одбила руску помоћ за гашење пожара који дивљају већ данима!
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА