Најновије

ПЕРВЕРЗНИ ЛОРД ТВРДИ: Тони Блер је с Бушом имао љубавну аферу!

ЛОНДОН - Британски лорд Џон Сјуел (69), заменик председника Горњег дома Парламента те земље, који је ухваћен како шмрче кокаин и оргија с проституткама, у новообјављеном снимку изнео је невероватне тврдње о свом бившем пријатељу и шефу Тонију Блеру.
Тони Блер и Џорџ Буш (Фото: Јутјуб)

Тони Блер и Џорџ Буш (Фото: Јутјуб)

Наиме, Сјуел на снимку седи у свом стану у Лондону носећи само наранџасти брусхалтер и женску кожну јакну, а док пуши цигарету, прича проституткама да су некадашњи британски премијер Блер и бивши амерички председник Џорџ Буш били у љубавној вези. - Блер је страшно погрешио с политиком у Ираку. Ушао је у рат у тој земљи јер је имао ту врсту љубавне афере са Џорџом Бушом. Био је заљубљен у Буша - говори Сјуел и додаје како је Блер успео да због свега тога заради много новца. - Очигледно је и добро радио неке послове. Али мислим да је имао и проблема са женом Чери. Она је оптерећена новцем - прича лорд кокаин, како су га већ прозвали. Иначе, након објаве првог чланка у листу Сан развратни Сјуел је поднео оставку, а о том случају је покренута и истрага. Подсетимо, он је у свој стан у Лондону довео две проститутке и за њихове услуге им платио по 280 евра. Читаве оргије снимила је једна од њих. На снимку се види како Сјуел шмрче кокаин, а све „зачињава“ вотком и вискијем. Иначе, лорд је био у Блеровим лабуристима, а он га је 1997. поставио за министра за Шкотску, а титулу лорда носи већ 20 година. Његову оставку је прихватио британски премијер Дејвид Камерон, међутим, медији пишу да је он и даље члан Дома и да не намерава да се повуче из његовог састава.
Прочитајте још:ПУКЛА БРУКА У БРИТАНИЈИ: Лорд се дрогира са проституткама (ВИДЕО)БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Путин оптужио Американце да стоје иза многих европских проблема!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА