Најновије

Војнике Кфора вратили кући јер су убијали псе и мачке на Косову

БЕЧ - Неколико аустријских војника, припадника контингента међународних снага на Косову (КФОР), враћени су у земљу због убијања паса и мачака у кампу Кфора на северу Косова, саопштила је данас аустријска војска.
КФОР (Фото: ЈуТјуб)

КФОР (Фото: ЈуТјуб)

Један подофицир и два војника су у кампу "Нотинг Хил", на северу Косова, убили једног пса и више мачака, а са тим је био упознат и један официр, истиче аустријска војска. Подофицир и два војника су већ су повучени са службе, наводи се у саопштењу. Они су крајем прошле недеље враћени у Аустрију, након што су средином недеље убили животиње које су се слободно кретале кампом. Убијање животиња пријавио је један припадник аустријског контингента Кфора, саопштио је пуковник Михаел Бауер. Он је истакао да је покренут дисциплински поступак против три војника, који су од почетка априла били на дужности на Косову. "Они су морали превремено да заврше учешће у мировној мисији ван земље", додао је Бауер.
Прочитајте још:Српска застава – једна од две стране заставе која је се вијорила с Беле кућеОВО СУ НАЈОПАСНИЈИ ИСЛАМСКИ ТЕРОРИСТИ У СРБИЈИ: Наоружани су до зуба, врбују људе за свети ратПринц Александар Карађорђевић: Хоћу круну на глави, а не само на торти
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА