Најновије

АБОРТИРАЛА: Познати политичар направио дете Анђели Вештици!?

Анђела Вештица, позната клупска играчица, остала у другом стању с функционером који је финансира, али није задржала бебу, пише Курир.
Анђела Вештица (Фото: ФБ)

Анђела Вештица (Фото: ФБ)

Бивша порно-дива Анђела Вештица, која као популарна београдска играчица улази на „Малдиве“, абортирала је дете министра с којим је у тајној вези неколико година. Како Курир открива, секси клаберка својевремено је била остала у другом стању с политичарем из унутрашњости, али је ту трудноћу одмах прекинула. Потресна прича С обзиром на то да контроверзна црнка ускоро улази у ријалити, моћник, који је финансира, успаничио се да би она могла да изнесе многе пикантерије из њихове бурне везе, од којих је једна и ова. "Цела та прича с политичарем веома је потресна за Анђелу јер је једно тако болно искуство са њим доживела као веома млада. Када је остала у другом стању, она бебу није ни желела. Нити је очекивала ишта озбиљно од свог љубавника. Њихова веза не би могла ни да успе због разлике у годинама и темпа живота којим играчица живи", прича саговорник листа Курир и додаје: "Кад је сазнала да чека дете, одлучила је да оде на приватну клинику и без његовог знања абортира. После свега, дуго јој је требало да се врати у нормалу, а једно време је чак била у депресији и ишла на психотерапију. Срећом, све је успела да преболи тако што се максимално посветила тренинзима, а након прекида трудноће урадила је још тетоважа. У тим тренуцима помогла јој је и телесна суспензија, иначе њен омиљени (крвави, прим. аут.) хоби. То је посебна дисциплина у којој се она уз надзор стручних лица љуља док виси на кукама које су закачене за пирсинге на њеним леђима и на тај начин се ослобађа стреса", наводи лист Курир речи свог саговорника.
Прочитајте још:НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Србија је извор најлепших и најбољих вагина!НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА СЕ СКИДА: Атина Ферари к’о од мајке рођена! (ФОТО)
Одскочна даска Митковска је са 18 година закорачила у порно-индустрију, која јој је, наводно, и послужила као одскочна даска у политичке кругове, наводи Курир. Иако је престала да снима филмове за одрасле, очигледно јој контакти које је остварила са политичарима итекако користе, каже се у тексту Курира. Данас, у београдским клубовима Анђела привлачи пажњу атрактивним изгледом и необичним тетоважама. Ускоро ћемо видети како ће понашати када уђе у ријалити и да ли ће заиста проговорити о својим мрачним тајнама које могу да угрозе позицију веома истакнутог политичара. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА