Најновије

Двери: Нема подела у нашем покрету, има само различитих мишљења

БЕОГРАД - "Карактеристично је да су након истраживања јавног мњења које је пре неколико месеци показало раст подршке патриотском блоку Двери и ДСС медији оркестрирано кренули да информишу и спинују о проблемима и поделама у наше две политичке организације, а да пре тога месецима ништа није могло да се чује о нашим појединачним и заједничким опозиционим активностима против владајућег режима. Свакако из исте медијске кухиње." - стоји у тексту на сајту Двери који је објављен као коментар на информације о "свађи између Владана Глишића и Бошка Обрадовића" које су се појавиле у медијима.
Бошко Обрадовић - председник Двери (Фото: ЈуТјуб)

Бошко Обрадовић - председник Двери (Фото: ЈуТјуб)

Ових дана поједини медији интензивирају писање о поделама у Дверима, јер су Двери трн у оку садашње власти. Двери вредно раде пуних 16 година, никада у Дверима није било подела, као што их ни сада нема, али неко је дао налог да се о томе говори како би се збунила јавност и убила нада многих бирача који у Дверима виде једину истинску опозицију и алтернативу овој власти. Наша сарадња са ДСС и групом најистакнутијих српских интелектуалаца посебно смета властима јер ствара велику перспективу прављења једног снажног патриотског блока који би лако могао да постане једна од три најјаче политичке опције у Србији и тиме озбиљно угрози владајући режим. Зато се свакодневно пише о разним поделама међу нама, посебно у ДСС, али однедавно и у Српском покрету Двери, закључују у Дверима. "Занимљиво је да пошто није било могуће наћи никакву истинску политичку поделу у Дверима на идејном и вредносном плану, да се онда пронашла прича о новом статуту наше политичке организације. На Оснивачкој скупштини Српског покрета Двери статут је усвојен са 90% гласова, а председник Покрета изабран практично једногласно, гласовима и оних који су били уздржани око новог статута. Дакле, ако у Дверима нема проблема – треба га измислити!" - наводе Двери у свом саопштењу.
Прочитајте још:Ђурђев: „Српска лига“ је за саборност патриотских снагаАМЕРИКА ПОНОВО УДАРА: Нови напад на Русију
У Српском покрету Двери постоје различита мишљења о даљем развоју наше политичке организације која се налази у једној новој и сложеној фази и то је природно и нормално. Медијски написи о поделама у Дверима нас дефинитивно радују јер је то знак да сметамо и да је владајући режим у страху од надолазеће снаге Српског покрета Двери и Патриотског блока у целини, поручују Двери. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА