Најновије

Селаковић: Резолуциjа би била траjна етикета за Србиjу

БEOГРAД - Mинистар правде Никола Селаковић изjавио jе данас поводом британске резолуциjе о Сребреници да ако се jедном дозволи доношење резолуциjе то jе заувек  етикета коjа jе стављена на државу и народ. 
Никола Селаковић (Фото: Википедија)

Никола Селаковић (Фото: Википедија)

„Aко се jедном дозволи доношење резолуциjе, то jе 'за вjек и вjекова'. Eтикета коjа jе заувек стављена на вашу државу и ваш народ. У свакоj наредноj резолуциjи када би Србиjа или Република Српска биле спомињане, била би наведена и ова разолуциjа", навео jе Селаковић за Б92 и додао да таква резолуциjа не доводи до помирења. "Kао нешто што jе очекивано после jучерашње седнице премиjера Aлександра Вучића и свега што jе тамо речено, чули сте да и поред евентуалних предлога коjи неће дирати у суштину, таква резолуциjа неће бити донета", рекао jе Селаковић за TВ Б92. Kако наводи, то jе за Србиjу од велике важности, jер jе реч о резолуциjи наjрепрезентативниjег светског органа. Oн jе рекао да нико не спори да се десио стравичан злоцин, али jе проблем издваjање тог злочина од осталих. "Kако jе то лепо рекао jуче премиjер Вучић, нађите двоjе људи коjи су се помирили због британске резолуциjе о Сребреници“, поручио jе он. Селаковић jе рекао да су Срби и Бошњаци покушавали да нека питања реше ратом и да су схватили да jе то погрешно, а боље jе "сто година седети за столом и преговарати него jедан дан ратовати“.
Прочитајте још:ЧЕТНИЧКЕ ПЕСМЕ И РУСКЕ ЗАСТАВЕ: Овако Срби славе Путинов ветоЧуркин: Срби су патили као други, ако не и више
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА