Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО НАЈГОРИ ОТАЦ НА СВЕТУ: Спречио спасиоце да му спасу ћерку, разлог невероватан

На плажи у Дубаију одмарала се породица једног Азијата. Међутим, у једном тренутку његова ћерка (20) почела је да се дави, вриштала је и звала у помоћ. Њен отац је гледао како му се 20-годишња ћерка утапа пред очима, а и физички је спречио спасиоце да сачувају њен живот. Као оправдање навео је то да би она "била обешчашћена да су је непознати мушкарци додиривали".
Илустрација (Фото: sxc.hu/carloszk)

Илустрација (Фото: sxc.hu/carloszk)

На крају је ухапшен и против њега су надлежни покренули кривични поступак, јер је својим деловањем директно довео до смрти своје ћерке. "Два спасиоца била су на плажи и потрчали су да помогну девојци. Отац, висок и снажан мушкарац, кренуо је да се бори са њима, повукао их је и спречио да јој помогну, потом је постао веома насилан. Рекао им је да би више волео да му је ћерка мртва, него да је додирују непознати мушкарци" - рекао је заменик директора полиције у Дубаију и видно шокиран и потресен додао: "Ово је један од инцидената које никада нећу заборавити. Шокирало је и мене и све остале који су укључени у случај." Како су поступци овог оца довели су до смрти младе девојке, мушкарац је ухапшен због ометања спасилаца у обављању дужности и изазивања смрти своје ћерке.
Прочитајте још:Пољска паравојна формација „Фаланга“ лови борце „Десног сектора“: Њихов мото је „Смрт Бандеровцима“ (ВИДЕО)ТРЕНУТАК НЕПАЖЊЕ: Обама признао Новорусију и то на већој територији него што је тренутно заузимаКУВА У ТУРСКОЈ: Напади на амерички конзулат и полицијску станицу у Истанбулу (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА