Најновије

Хрвати попустили под притиском: ХРТ пустио "Боже правде" (ВИДЕО)

Хрватска радио телевизија "ошамарила" је своје ватерполисте када је по освајању сребрне медаље на Светском првенству у Казању прекинула пренос, због чега гледаоци нису видели церемонију доделе медаља.
(Фото: Слободна европа принтскрин)

(Фото: Слободна европа принтскрин)

На тај начин су "коцкасти" желели да избегну слушање српске химне "Боже правде", будући да је Србија убедљиво славила у финалу - 11:4. - Дуго траје пауза до званичне церемоније доделе медаља па ћемо то накнадно емитоваи - правдао се коментатор финалног меча. Људи из ХРТ-а нашли су се на озбиљном удару, па су на неки начин покушали да се искупе. Веровали или не, 24 сата касније, церемонија доделе медаља и наша химна пуштене су у Дневнику. - Ово су кадрови које нисмо видели, а мислим да их треба видети. Желели смо злато, наравно. Није ишло против репрезентације Србије, која је у овом тренутку боља. Не толико колико је показао резултат, али је боља од нас - рекао је репортер. Погледајте:
Прочитајте још:ХРВАТСКИ МЕДИЈИ СЛОЖНИ: Србија показала где се игра најбољи ватерполо!СЛЕДЕЋА ЖУРКА У АРЕНИ: Хиљаде људи клицало златним ватерполистима! (ВИДЕО)
Извор: vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА