Најновије

Михајловић: Војводина да иде напред

БEOГРAД - Потпредседница Српске напредне странке Зорана Mихаjловић изjавила jе данас да у тоj странци ниjе било разговора о датуму покраjинских и локалних избора, али да се напредњаци за то спремаjу сваки дан, jер Воjводина као и Србиjа треба да иде напред.
Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб)

Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб)

"Наше jе мишљење да jе Воjводини потребан премиjер коjи зна где му jе радно место и људи коjи су спремни да раде дан и ноћ", рекла jе Mихаjловић. Mихаjловић, коjа jе на конференциjи за новинаре представила новог члана СНС-а -  бившег потпредседника ДСС-а и председника воjводанског одбора те странке Mиленка Jованова, рекла jе да jе СНС сваког тренутка спремна за изборе, jер Воjводина годинама стагнира. "Mи желимо да цела Србиjа иде напред", поручила jе Mихаjловић, наводећи да у странци ниjе било разговора о датуму покраjинских избора, ни о томе да ли ће бити одржани истовремено са локалним. Oна jе истакла да премиjер и сви чланови владе раде на реформама у Србиjи коjе су, како каже потребне и Воjводини. Говорећи о новом члнау СНС-а Jованову, Mихаjловић jе рекла да његово представљање ниjе предизборна тактика, а да ће он као млад, вредан и образован човек заjедно са напређнацима радити на томе да Србиjа буде модерна, развиjена земља. Jованов jе, наводећи да jе ДСС напустио пре три месеца, рекао да мотив за његов улазак у СНС нису избори, већ жеља да се заустави пропадање Воjводине.
Прочитајте још:МОНТГОМЕРИ ХУШКА РАТ: Дејтон је данас насиље над Муслиманима и ХрватимаУН ОДБИЛЕ КОСОВО: Тачијев план да „угмиже“ у УНЕСКО пропао!
"Да ли ће избори бити пред краj године или не - видећемо. Покраjинска власт би наjрадиjе укинула изборе и то се види по томе што све пропада, ни у шта се не улаже, осим 300 милиона у борбу против комараца, коjа такође не успева", рекао jе Jованов. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА