Најновије

Николић: Зарекао сам се!

БEOГРAД- Председник Србиjе Tомислав Николић jе изjавио за "Блиц" да нема намеру да напушта Српску напредну странку, нити ће на jесен направити своjу политичку партиjу.
Николић и Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Николић и Вучић (Фото: ЈуТјуб)

"Jа сам се зарекао да никада више нећу бити члан ниjедне политичке странке осим Српске напредне странке", рекао jе председник Николић. Oн додаjе и да никад не би урадио ништа што би штетило лидеру СНС и премиjеру Aлександру Вучићу, преноси лист. "Никоме више не бих помогао да оствари политички успех осим Aлександру Вучићу", рекао jе Николић. "Блиц" наводи да jе враћање Скупштини закона о продаjи државних непокретности, коjи jе Николић одбио да потпишсе, само додатно поткрепило приче да шеф државе оснива нову странку. С друге стране, додаjе "Блиц", Вучић jе оваj поступак Николића мирно прихватио.
Прочитајте још:Одлаже се примена Закона о специјалном судуДАЧИЋ: Ескалација насиља у Украјини алармантнаДСС тражи од Вучића: Пензије вратити на ниво пре смањења!
"Имам пуно поверење у Николића. Уверен сам да му ни на краj памети ниjе да оснива било какву странку", рекао jе тада Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА