Најновије

ОПА, БИЋЕ ФРКЕ: Пашћете на задњицу кад видите ко све улази на "Фарму"!

Шеста сезона популарног ријалитија “Фарма” почиње 1. септембра на телевизији Пинк, а међу такмичарима наћи ће се десет познатих и десет анонимних учесника.
Биће лудница (Фото: ЈуТјуб)

Биће лудница (Фото: ЈуТјуб)

Највећа звезда нове сезоне ријалитија наводно ће бити син Драгана Којића Кебе, Северинин дечко Игор Којић, а њему ће се придружити фолк звезда Сека Алексић, водитељ Влада Станојевић, манекенка Мина Миленковић, модни стилиста Невен Цигановић и други. Игор је још увек у преговорима око уласка у ријалити, а уколико прихвати понуду, продуценти за њега имају велико изненађење – манекенку Ирену Ибрахимовић, са којом је био у вези пре хрватске певачице, а онда и специјалну гошћу која би викендом певала на журки - Северину! – Игор и Севе планирају свадбу за октобар, тако да се он неће дуго задржати у ријалитију – открио је извор близак Којићу. Сека Алексић се, такође, још двоуми око уласка у Пинков ријалити, будући да у септембру планира годишњи одмор ван Србије са супругом Вељком. Да подсетимо, осим “већ виђеног” Кристијана Голубовића, увелико се спекулише да би на имање у Лисовићу могла да се усели и Дара Бубамара, а као једна од потенцијалних учесница се помиње и Зорица Брунцлик.
Прочитајте још:Aлбанска секс бомба се окупала у белој мајици (ФОТО 18+)БЕОГРАЂАНКА: Да ли знате ову српску порно звезду!? (ФОТО 18+)КОД ЈК СВЕ ПУЦА: Да ли је ово најбоље тело српске естраде? (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА