Најновије

СЕКСИ ПОЛИТИЧАРКА: Емина Јаховић финансира Расима Љајића?!

Певачица Емина Јаховић симпатизер је странке Расима Љајића, а своју подршку Социјалдемократској партији Србије (СДПС) показала је и донацијама странци.
Помаже Љајићу (Фото: ЈуТјуб)

Помаже Љајићу (Фото: ЈуТјуб)

Певачица, тврди извор близак певачици, не жели јавно да се политички декларише, али јој је Љајић најближи међу политичарима. Шта више, потпредседник Владе близак је с њеном породицом. - Емина никада није заборавила Нови Пазар. Она често прича где је рођена и о детињству које је провела у Новом Пазару. Познато је да су из Новог Пазара и Расим Љајић, али и председник СДА Сулејман Угљанин, али она је увек била ближа СДПС. Љајић је близак с њом и њеним братом, а Емина је неколико пута финансијски помогла СДПС. Није реч о неком великом новцу, али подршка је подршка - каже извор и додаје: - С друге стране, Сулејман Угљанин је помало љубоморан што је позната Новопазарка ближа Љајићу, па је раширио причу да је српска Пенелопе Круз његов симпатизер и да ће чак бити у његовој странци. На све начине покушава да приграби што више познатих Новопазараца, али мало ко подржава његову политику. Емина јако пази да се за њено име не везују скандали, па идеја о подршци Угљанину због његових скандалозних изјава о одвајању од Србије не долази у обзир. Расим Љајић није хтео да коментарише наша сазнања, само је кратко поручио да познаје Емину, као и њеног брата Мирсада. - Знате, Пазарци су веома поносни на њих. Ми смо пријатељи и наравно да ми импонује ако би ме подржала. Она је јако успешна у свом послу и свако би волео да има такве људе у својим редовима - нагласио је Љајић. У ПР служби Емине Јаховић нису желели да коментаришу причу о донацијама и финансирању СДПС. - Наравно да се Емина и Расим познају. Сваком, па и њој импонује кад је други хвале, али никада је нису занимали политика и страначки ангажман. Она није певала ни на страначким скуповима - пренели су став Јаховићеве.
Прочитајте још:Вучић: Нешто чудно се дешава у региону, али Срби неће да показују мишићеСРПСКА ЛИГА: Не потписујте петицију против студената из Црне ГореНЕКО ЛАЖЕ: Селими тврди да Косову није одбијен захтев за пријем у Унеско
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА