Најновије

Фејсбук: Главашева фотографија је непримерена!

Са друштвене мреже Фејсбук уклоњена је фотографија Бранимира Главаша на којој позира са флашом вина Fuhrerweinm на чијој етикети се налази лик Адолфа Хитлера. Фејсбук је фотографију забранио означивши је као непримерену.
Бранимир Главаш позира уз Фирерово вино (Фото: Фејсбук)

Бранимир Главаш позира уз Фирерово вино (Фото: Фејсбук)

Након уклањања фотографије ратном злочинцу изгледа да није било јасно у чему је погрешио, па је јутрос објавио фотографију портрета Јосипа Броза Тита уз две боце вина које носе његово име. "Смета ли вам вино са именом једног од 10 највећих злочинаца у историји света?", запитао се Главаш поред нове фотографије. Главаш се недавно фотографисао испод слике још једног ратног злочинца из Другог светског рата, команданта Анте Павелића. Подсетимо, након што је Уставни суд у мају укинуо правоснажну пресуду Врховног суда од осам година затвора на снази је остала пресуда загребачког Жупанијског суда којом је због ратног злочина у Осијеку Главаш неправоснажно осуђен на 10 година. Прочитајте још:
ХРВАТСКИ ЗЛОЧИНАЦ ПОЗИРА СА ХИТЛЕРОМ: Бранимир Главаш испија Фирерово вино! (ФОТО)СВЕТСКЕ СИЛЕ СТАЛЕ УЗ ХРВАТСКУ: Америка стоји раме уз раме са вама, морамо победити тероризам
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА