Најновије

Бимбо Михаљ позвао Кањижане у борбу против емиграната са Блиског истока

Председник општине Кањижа Бимбо Михаљ позвао Кањижане у борбу против, миграната са Блиског истока који пролазе кроз Кањижу. Центар за заштиту азиланата против њега подноси кривичну пријаву.
Мигранти (Фото:Јутјуб)

Мигранти (Фото:Јутјуб)

"Нека сви погледају шта су урадили ови странци који не поседују најосновније елементе основне интелигенције и културе... Сада је јасно да Србија не може да заштити грађане и пореске обвезнике северне Бачке. Ово не можемо да трпимо даље, морамо да се ујединимо, а грађани треба да буду спремни за случај када ћемо их замолити да изразе незадовољство", рекао је Бимбо Михаљ, алудирајући на неред који мигранти осављају за собом. "У праву је сваки становник Кањиже, Мартоноша и Хоргоша који са страхом излази на улицу. Морамо узети у своје руке решавање ове несрећне ситуације", поручио је Михаљ. "Оно што је Михаљ изјавио пример је изазивања верске, расне и националне мржње, због чега ћемо против њега поднети кривичну пријаву. Подсећа ме на најцрње нацистичке идеје, када су људе покушавали да окарактеришу као мање вредне због њихове националне припадности", каже Радош Ђуровић из Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила.
Прочитајте још: Србија ће морати да изгради прихватне центре за емигрантеОбрачун миграната у Ђевђелији: Општа туча – севале мотке и ножеви!Грађани Младеновца не желе центар за азиланте на својој територији
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА