Најновије

ОНА МРЗИ ПУТИНА: Фиорина нуди Американцима рат против Русије!

САД - Карли Фиорина, републикански кандидат за председника САД-а, за тв мрежу Фокс Њуз, изјавила је да би она знала "како са Путином" за разлику од актуелне власти.
Карли Фиорина (Фото: ЈуТјуб)

Карли Фиорина (Фото: ЈуТјуб)

"Сви су разговарали и преговарали с њим, ја не бих преговарала, него би појачала војне активности у балтичким земљама." - каже Фиорина. Она је истакла да би у земљама на Балтику спроводила агресивне војне вежбе, те, како она схвата, Путина би то натерало да промени мишљење. "Нема разговора са Путином. Ми морамо установити Шесту флоту, а затим успоставити систем противракетне одбране у Пољској." - каже Фиорина, практично нудећи Американцима рат против Русије. "Спроводила бих редовне агресивне војне вежбе у земљама Балтика, а паралелно би отправила војску у Немачку." - каже Фиорина.
Прочитајте још:РУШЕ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Они су Путиново најјаче оружје!Америка шаље „старе“ авионе за борбу са Русијом
"Путин би одмах разумео шта то значи, схватио би тај сигнал. И шта ми имамо да причамо с њим, већ све је речено." - каже Фиорина. Фиорина је републикански кандидат на актуелним председничким изборима у Америци, а њени изгледи за победу су никакви. Вероватно је непостојање шансе за победу и разлог овакве "агресивне" реторике. Иначе, Карли Фиорина је бивши генерални директор познате компаније "Hewlett-Packard". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА