Најновије

ПАЗИТЕ С КИМ КРЕЋЕТЕ НА ПУТ: Смехотресни опис хороскопских знакова на летовању

У наредним редовима имате прилику да прочитате измишљену причу о путовању на море у режији хороскопских знакова... Да ли се препознајете?
А у ноћном клубу... (Фото: flickr.com/joestump)

А у ноћном клубу... (Фото: flickr.com/joestump)

1. На путу
Ован се нервира што возило не иде брже, а Девица због мрвица које су се појавиле након што је Шкорпија кришом појела сендвич да јој нико не би тражио "гриз". Стрелац је набио сунчане наочаре и скинуо јапанке, па босе ноге подигао на седиште испред себе због чега се Рак расплакао. Близанац је већ променио неколико статуса на Фејсбуку: "Крећемо", "Кренули смо", "Ево идемо", "Супер нам је", "Ево Шкорпија једе, Рак плаче, Ован ми иде на живце…". Вага пази да се не изгужва и љубазно моли Бика да се помери од ње са чоколадом и соком јер ће јој исфлекати бермуде. Лав кроз прозор маше свима које види у пролазу јер је сигуран да сви у њега гледају. Јарац пребројава новац и рачуна колико могу у просеку да потроше по дану, Водолија испробава маску за роњење док Риба спава.
2. На одредишту
"Thank God, стигли смо", ставља Близанац нови статус на Фејс. Водолија лајкује. Ован је већ у мору. Шкорпија је заједно с торбом заузела купатило због чега Вага плаче испред врата јер мора хитно да се пресвуче и поправити фризуру. Девица има нервни слом јер је у апартману већ тотални неред, нико није распремио ствари! Стрелац је отишао у обилазак места, Бик по рибу за роштиљ, Рак кува супу за све њих. Јарац још једном пребројава новац и ценка се с газдом апартмана. Лав на тераси позира пролазницима. Риба се тек пробудила и размишља о смислу живота.
3. На плажи
"Јухууу, ево нас на плажи", Близанац објављује нову фотку на Фејсу, Инстаграму и Твитеру: На слици је Девица испод шешира с ободом од метар и по, а у руци држи крему са заштитним фактором 50. Рак је замотан у пешкир с ликовима из цртаних филмова. Вага има купаћи костим у вредности половног аутомобила. Лав показује савршену фигуру, Риба се не види од сопственог фотоапарата, а Стрелац Лаву и Ваги прави "рогове" на фотографији користећи два прста. Шкорпија је окренула леђа и забранила таговање. Водолија се слика с ронилачком маском и перајима, Јарац има три књиге под руком, Бик лиже сладолед. Овна нема на слици, отпливао је 200 метара.
4.У вечерњем проводу
"Party night", Близанац поставља на Твитер и не објављује слику јер су поцрвенели на сунцу сви осим Девице. Бик је распалио роштиљ, а Лав тврди да он то зна боље. Стрелац је позвао цео комшилук на журку, Шкорпији се то није свидело па се мргоди у ћошку. Рак свима сервира тањириће и нутка их воћем. Вага је у вечерњој хаљини и наговара Рибу да је слика у свим позама. Водолија предлаже да се сутра иде на курс роњења или у подводни риболов, Јарац на таблету рачуна да ли је то исплативо. Ован је отишао на ноћно пливање.
Прочитајте још:
Извор: zadovoljna.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА