Најновије

Рецепт стар 5.000 година: Користите га на сваких 5 година и заборавите на болести!

Давне 1972. године, један монах у тибетанском манастиру пронашао је невероватан рецепт, стар чак 5.000 година! Лечи многе болести, али морате бити пажљиви са њим - веома је јак и користи се само једном у 5 година!
Рецепт стар 5.000 година (Фото: xn--tajedetosi-z9bg.com)

Рецепт стар 5.000 година (Фото: xn--tajedetosi-z9bg.com)

Главни састојак рецепта за природни лек против многих болести јесте бели лук. Немојте да вас то одмах удаљи, јер га при конзумирању нећете ни осетити, а подарићете организму прави препород! Због алицина који садржи, бели лук има снажно антибактеријско дејство, а одличан је и у сузбијању вируса, гљивица и паразита. Верује се да ова течност лечи атеросклерозу, болести плућа, импотенцију, синусе, висок притисак, атритис, реуму, гастритис, хемороиде, помаже мршављењу, регулише проблеме са видом и слухом и убрзава метаболизам. Да бисте направили ову моћну тинктуру, набавите 350 грама белог лука и 200 мл 95-процентног алкохола или рума. Ако изаберете алкохол, водите рачуна да ни случајно не садржи метанол или бензалконијум-хлорид. Припрема: Одвојите ченове белог лука, очистите и изгњечите. Помешајте са алкохолом и сипајте у стаклену флашу. Након 10 дана процедите, па вратите у флашу и оставите да остоји у фрижидеру два дана. Примена: Ова лековита мешавина сме да се пије највише 12 дана и то сипајући одрећени број капи у чашу воде пре доручка, ручка и вечере. Првог дана ставите једну кап пре доручка, две пре ручка и три пре вечере. Детаљно упутство за примену погледајте у табели: Напомена: Молимо вас да се пре употребе овог напитка консултујете са својим лекаром.
Прочитајте још:Узрок рака је киселост, а излечење могуће за неколико недеља: Чудесан рецепт доктора Колдвела!ОВО СХВАТИТЕ ВЕОМА ОЗБИЉНО: Једна непроспавана ноћ може променити наше гене!
Извор: Stil.Kurir.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА