Најновије

Папа ће бити убијен у Београду?!

Легендарни Француз пророк Нострадамус је у свом Центурију често спомињао Србе, користећи реч "Склавини", којом су византијски историчари називали наш народ.
Убиство папе у Београду? (Илустрација: Правда)

Убиство папе у Београду? (Илустрација: Правда)

Строфе са четири стиха, то јест катрене овог чувеног пророка многи су покушавали да дешифрују и правилно протумаче његове визије, које су и дан-данас права енигма. Најзанимљивији катрен који се тиче нас је број 21, а односи се на тумачење 1999. године и НАТО бомбардовања Србије. Према мишљењима стручњака, овај догађај проузроковао је интензивни долазак муслимана у Европу. "У Јадранском мору ће се појавити страшна риба, са људском главом и рибљим репом, која ће се отети са удице", наводио је Нострадамус. У овом случају, "страшна риба" су подморнице и носачи авиона, а "отети са удице" симболизује Косово као "удицу" на коју је Србију најлакше упецати. Уједно се мисли на ракетирање Србије, које је највише долазило са НАТО бродова. Што се муслимана тиче, на Косово се доселио огроман број људи исламске вере. Стихом "Плач ће бити велики у целој Склавинији", Нострадамусова визија је директно упућена Србији. Протумачено је да се односи на последњу деценију прошлог века, што се испоставило као тачно. Избио је грађански рат у СФРЈ, који је завршен бомбардовањем прво Републике Српске, а онда и Србије. Једино што се још није догодило од ствари које је овај Француз прорекао је долазак антихриста и убиство папе у Београду. "Римски правосвештениче, чувај се да се не приближиш вароши коју запљускују две реке, јер ћеш ту крв пропљувати, ти и твоји, у месецу кад цветају руже", гласе стихови пророчанстава. Сасвим је јасно да је "варош на две реке" Београд (пошто је Београд једини европски град који се налази на две пловне реке), а да је у питању месец мај, у преводу, атентат на папу био би извршен у нашој престоници у пролеће. Интересантно је да је папа више пута планирао да дође у Србију, и то сваки пут у мају.

Ватикански хроничар: Знамо за то пророчанство

Микеле Ђанини, један од ватиканских хроничара, рекао је да папа није посећивао Србију из других разлога, а не због Нострадамуса. "Наравно да знамо за Нострадамусово пророчанство које се тиче убиства Светог оца у Београду, но овој теми прилазимо са дужним опрезом", објаснио је Ђанини.
Прочитајте још:
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА