Најновије

Најнеобичнија књига до сада - "Уништи дневник"

Издавачка кућа Вулкан одлучила је да изненади своје читаоце штивом, потпуно различитог концепта од свега до сада виђеног, које ће им омогућити да испоље своју креативност и искажу своја осећања " Уништи дневник", ауторке Кери Смит.
Фото: Вулкан

Фото: Вулкан

Целога живота трудите се да не оштетите књиге које читате, водите рачуна где их остављате, родитељи вас уче да књиге не додирујете прљавим рукама, свега тога свесна је ауторка Кери Смит, која је желела да направи нешто сасвим различито. Очигледно је у томе и успела, имајући у виду да је књига продата у преко 3 милиона примерака широм света. Смитова је осмислила дневник са идејом да мотивише децу и тинејџере да обрате више пажње на свет око себе и да постављају што више питања. Она жели да одвоји нове генерације од екрана и да их подстакне да проводе време напољу. Дневник се састоји од низа задатака, а неки од њих су: цртање помоћу кафе, бацање дневника са велике висине, цепање страна и поновно враћање у књигу, прављење колекције флека, ушивање страница уз помоћ игле и конца, сакривање страница у комшијско двориште. Издавачка кућа Вулкан позива све заинтересоване да  у суботу 22. августа од 12 до 13 часова посете књижару Вулкан у Ушћу и да помогну да се уништи дневник!
Прочитајте још:Чувајте се тајних љубави, јер док вену у тами, ледом ће вам оковати срце(ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ) Пјер Леметр: Премијера филма „Алекс“ биће у Београду„Под туђим утицајем“
Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА