Најновије

ОТАЦ СЛОБОДАНА ВАСИЋА: Нисам га тако учио, мој син треба да одговара што је премлатио вереницу!

Горан Васић каже да звезда Гранда мора сама да реши проблем са бившом партнерком Валентином Вучићевић и да не жели да се меша у њихов однос.
Слободан Васић (Фото: ЈуТјуб)

Слободан Васић (Фото: ЈуТјуб)

Породица Слободана Васића (24) шокирана је сазнањем да је звезда Гранда прошлог четвртка претукла вереницу Валентину Вучићевић у једном будванском клубу. Певачев отац Горан Васић огорчен је због синовљевог поступка и каже да он треба да одговара за своје поступке. Самим тим и за пребијање веренице. "Верујте ми да знам колико и ви. Зовите Валентину и Слободана, они најбоље знају шта је било те вечери. Не желим да улазим у то, нисам ни знао да су раскинули, није ме обавестио. Нисам се ни видео ни чуо с њим од 4. августа. Слободан је пунолетна особа и треба да одговара за своје поступке", каже Слобин отац. Он наводи да је сина увек учио да буде нежан према женама. "Нисам га васпитавао да туче жене. Ја сам 25 година у браку и супругу никада ни попреко нисам погледао, а камоли ударио. Слободан сам треба да решава своје проблеме. Ја њих двоје нисам ни спајао нити сад раставио, тако да не желим да се мешам. Нек се сами договоре шта ће да раде. Ако је то урадио, мораће да сноси одговорност. Ако вам је Валентина потврдила да ју је тукао, онда је то то. Ја сам је упознао и фина је девојка. За њу заиста немам ништа лоше да кажем", рекао је Горан, који је иначе полицајац у Суботици. Звали смо Валентину, али нам је она поручила да је под великим стресом и да не жели више ништа да коментарише за новине. Подсетимо, Слоба се посвађао с Валентином пред људима у клубу. У једном тренутку је насрнуо на њу, прво ју је почупао за косу, а онда и ударио. Да би се одбранила, Вучићевићева је дохватила флашу са стола и разбила је Васићу о главу, а онда на њега пустила и електошок. Тада му је бацила веренички прстен.

Пријовићева подржава насиље

Александра Пријовић каже да подржава то што је њен пријатељ физички насрнуо на вереницу. "Да ли је ударио или није, то они знају. Шта год да се десило, не треба да се пише и прича о томе. Увек сам на његовој страни, па чак и ако је ударио вереницу. Слободан је мој дугогодишњи пријатељ, њу сам видела неколико пута и баш ми је жао што се то десило. Шта год да буде, ја сам уз њега, значи и у добру и у злу", шокирала је Александра својом изјавом.

Свађа и на улици

Слоба Васић није оставио Валентину на миру ни после туче у локалу. Он је појурио за њом и стигао је на шеталишту. Пошто није желела да прича с њом, јако ју је ухватио за руку и толико цимнуо да јој је стргао сат с руке.

Проговорио и Васић

Након прочитаног текста, Слободан Васић се јавио на телефон молећи нас да зауставимо штампу. "Покушавате од мене да направите Адила, неће ме опрати ни Дунав ни Сава. Валентина то није могла да потврди. Ако вам је она то заиста рекла, онда ћу морати то да решим са њом. Волео бих да чујем да ли је она то потврдила, не могу да верујем шта сте ми урадили. Све ово је довољно да ми упропастите живот. Оно што сте писали за Албанца и тучу и да сам имао било какав конфликт, то је мушкарац, али ово је друго нешто, реч се о девојци. Само желим да ми покажете снимак твог и њеног разговора", говорио је Слободан, који је лагао и када је негирао да се потукао са гостом свог локала, да би за два дана на Фејсбуку његов сарадник поставио фотографију на којој се јасно види да је певачу рука у завоју.

Реаговања

Ана Марија Жујовић

Страшно је то што се дешава. После мог признања почело је да се пише и о другим случајевима. Жене ћуте јер се боје да им се насилник не освети. Слобу и Валентину не познајем, али њу подржавам.

Јован Стефановић

Слоба никада није био насилан. Само они знају шта се тачно десило. Никако не подржавам насиље над женама и мислим да се све увек може решити причом. Ако ни тако не може, увек можеш да се окренеш и да одеш.

Вања Мијатовић

Мислим да Слоба никада то не би урадио. Веома је ведар, увек је добро расположен. Не личи ми то на њега, бар га ја таквог знам. Насиље не подржавам ни у ком смислу, али мислим да он није у стању то да уради.

Душан Свилар

Не волим да коментаришем такве ствари, нека се тиме баве они који су надлежни за такве случајеве и испитивања. Нисам у позицији да осуђујем било кога.

Андрија Аки Марковић

Не могу сада да коментаришем ситуацију у којој се Слоба нашао. Док не будем сигуран шта се десило, заиста не могу да причам. И о мени се писало да сам насилник, а то није доказано.
Прочитајте још:
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА