Најновије

СТРАШНО: Ципрас доживео нервни слом - примљен у болницу због напада панике!

АТИНА - Грчки премијер, Алексис Ципрас, ових дана доживљава тешке тренутке, а како пише бугарски лист "Бугарске Новине", примљен је у болницу због паничног напада и нервног растројства.
Ципрас - пуко! (Фото: ЈуТјуб)

Ципрас - пуко! (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, премијер пролази кроз борбу у парламенту и у сопственој странци, а све то уз огроман притисак међународне заједнице. Према изворима из врха партије "Сириза", Ципрасу је тешко пао раскол у овој партији, јер је од стране 29 посланика оптужен за издају предизборних обећања. Бугарски лист наводи да у врху странке сматрају да је Ципрас тешко нервно растројен, да му је здравље угрожено и да је доживео блажи нервни слом. Притисак на Ципраса је огроман и напади су све жешћи, па је тако бивши министар енергетике, Панајотис Лафазанис, изјавио да "Грчка више није демократска земља, него је под диктатуром евра". Ципрас је позивао на прекид раскола и дуализма у партији, наводе медији, а за септембар је заказан и конгрес ове партије. До 20. августа Грчка треба да исплати европским кредиторима 3 милијарде евра, а договорено је да се после тога организује конгрес "Сиризе" на којем би партија одредила и дефинисала будуће деловање.
Прочитајте још:КАКО ЈЕ ОТИШЛА И ДА ЛИ ЋЕ СЕ ВРАТИТИ: Ово је истина о америчком преузимању Аљаске!Бајден против Клинтонове: Улази у председничку трку!?
Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА