Најновије

СНИМЉЕНИ: Транспорт огромне количине тенкова и артиљерије ка Донбасу (ВИДЕО)

ДОНБАС - Популарни ЈуТјуб канал НовороссиаТВ је објавио снимак који су начинили украјински грађани, а који приказује транспорт огромне количине војне технике украјинске армије у правцу Донбаса.
Снимљени! (Фото: ЈуТјуб)

Снимљени! (Фото: ЈуТјуб)

Поред војне технике и борбених возила, возом који се види на снимку, превожени су и војници. На снимку се јасно види војна опрема, тенкови, војна и борбена возила. НовороссиаТВ подсећа да је обавештајна служба ДНР саопштила пре неколико дана да Кијев припрема напад на Донбас, те да је тренутно на линијама разграничења стационирано преко 90 хиљада украјинских војника. НовороссиаТВ не наводи место на којем је овај воз снимљен, али тврди да је реч о снимку грађана Украјине, те да је снимак начињен на правцу ка Донбасу. Судећи по свему што се дешава у Украјини у последњим данима, нема места за сумњу да је то стварно тако. Данас је и заменик главнокомандујућег армије ДНР, Едвард Басурин, рекао да је обавештајна служба ДНР дошла до информација о томе да су велике количине тешког наоружања и тенкова стационирано код Горловке и испод Доњецка.
Прочитајте још:Кијев не прави ка Русији никакав зид већ прву линију одбране: Може ли ово да заустави руске тенкове?ДВЕ КОРЕЈЕ ЗАРАТИЛЕ: Две војске размениле ватру, Сеул евакуише погранично становништвоЗашто Русија?
Подсећамо, шеф мисије ОЕБС-а, Александар Хуг, јуче је саопштио новинарима да Украјина врши ударе на Горловку, али и да спречавају припаднике мисије ОЕБС да врше контролу линија разграничења и војске Украјине код Горловке и других места. Погледајте снимак! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА