Најновије

ПРЕТУЧЕН ЗБОГ ПЛАТЕ: Само сам тражио своје паре, газдини људи ми сломили руку!

НИШ - Радио сам за газду двадесет сати дневно, а кад сам му затражио да ми плати прековремени рад, његов батинаш ми је сломио руку, тврди Нишлија Иван Љубисављевић, бивши возач у пекари „Денчић плус“.
Илустрација (Фото: Flickr Mike Nelson)

Илустрација (Фото: Flickr Mike Nelson)

Он истиче да страхује за живот јер је напад, упркос упозорењу бившег послодавца и његових пријатеља, пријавио полицији, па од 11. августа, откако је претучен, из куће излази само кад иде код лекара. Брутално пребијање, током којег му је сломљена рука, догодило се у кафани у којој је Љубисављевић заказао састанак с газдом Слободаном Денчићем ради договора о исплати 120.000 динара, колико му је, према његовим тврдњама, бивши послодавац остао дужан.

Састанак у кафани

- Превозио сам хлеб, брашно, дрва... Возио сам без престанка последњих пет месеци и било је договорено да ми се то плати. Те вечери смо се нашли у кафани, а убрзо су се појавила двојица која су се представила као његови пријатељи и села за суседни сто - почиње причу Љубисављевић. Како наводи, кад је од газде затражио паре и запретио да ће га пријавити инспекцији и полицији, двојица Денчићевих пријатеља су дошла за њихов сто. - Казали су ми да ће ми поломити руке и ноге, силовати супругу, побити племе и семе, да ћу добити метак, да ће ме исецкати на парчиће, а затим мојим месом нахранити псе. Био сам престрашен. Све то је трајало и трајало. Онда је један од њих, кога знам као Сику, почео да ме убада виљушком. Рекао ми је да ће ме, ако пробам да одем, избости ножем - описује своје муке Љубисављевић. Међутим, најгоре за Љубисављевића тек је уследило. - У једном тренутку тај други батинаш, који се представио као Чоља, бацио ми је чашу вина у лице, газда ме ухватио за десну руку да не могу да мрднем, а Сика ме ухватио за прсте. Чујем ломљаву, пуцање, одмах сам знао да ми је рука сломљена. На крају ме је газда одвезао кући и опет ми запретио да ником ништа не причам - каже очајни човек и наставља: - Лекар је утврдио да су ми поломљена два прста леве руке, те да ми је палац ишчашен, што се сматра тешком телесном повредом, па сам о свему обавестио полицију. Очекујем да они који су ми ово урадили буду кажњени - наглашава Љубисављевић. Нишка полиција потврдила је да је у току рад на случају те да ће против одговорних за Љубисављевићево повређивање бити поднете кривичне пријаве.

Денчић: Нисам га ни пипнуо

Љубисављевић газда потврђује да се с бившим радником расправљао, али тврди да не зна ко га је повредио. - Ништа му не дугујем, расправљали смо се о другим стварима. Била су с нама и та двојица момака које он помиње, али ја нисам видео да га је неко од њих повредио. Тачно је једино да сам га одвезао кући - тврди Слободан Денчић.
Прочитајте још:ОВАКВИ ВОЈНИЦИ СУ ПОТРЕБНИ СРБИЈИ: Стигао десетар Миливоје Тијанић, јунак из Москве! (ФОТО)СУДИЋЕ СЕ ОВК ЗЛОЧИНЦИМА: Зелено светло за Специјални судКосовска полиција исељава српску породицу из стана у Косовској Митровици
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА