Најновије

Штрајкује глађу јер не може да добије посао од маминих и татиних синова!

Медицински техничар Ђуро Медић (20) започео је јуче ујутру штрајк глађу испред Опште болнице у Панчеву због немогућности запослења у овој здравственој установи, иако је у њој завршио стажирање уз све похвале. Како каже, седеће испред Управне зграде панчевачке болнице док неко од надлежних не разговара са њим и не обећа му да ће за њега бити посла.
Ђуро Медић (фото: Фејсбук)

Ђуро Медић (фото: Фејсбук)

Тешка финансијска ситуација у породици са болесним родитељима и братом средњошколцем натерала је Ђура Медића да посао тражи на плочнику испред панчевачке болнице са транспарентом: "Штрајкујем глађу јер у панчевачкој болници не могу да добијем посао од татиних и маминих синова, веза и везица и оних који плате за радно место, да прехраним болесне родитеље и малолетног брата. Нећу милостињу, хоћу да радим!" Наводно, након завршене средње медицинске школе, Медић је неколико пута покушао да се запосли у струци, али сваки пут је био одбијен. Уместо у здравству, он ради за дневницу на градилиштима у Панчеву и околини. Иначе, породица Медић пореклом је из Вуковара.
Прочитајте још:СУДИЋЕ СЕ ОВК ЗЛОЧИНЦИМА: Зелено светло за Специјални судКосовска полиција исељава српску породицу из стана у Косовској Митровици
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА