Најновије

Умрећете од смеха кад чујете коју светску звезду продукција жели у "Паровима"!

Делује нестварно, али изгледа да је продукција ТВ “Хепи” озбиљно схватила задатак да нова сезона ријалитија “Парови”, која стартује ускоро, добије потпуно нови карактер.
Баханалије у "Паровима" (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Баханалије у "Паровима" (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Свесни да их је претходна сезона “Парова” винула у врх, продукција ТВ “Хепи” не пита за трошкове, у намери да задржи високу позицију. Из тог разлога, тим за кастинг на све начине покушава да убеди Снуп Дога да дође у Србију. - Желимо да овај ријалити буде потпуно нових размера и да пређе границу Балкана – рекли су из “Хепи” телевизије. - Јасно је да се за велике звезде мора издвојити велики новац, па чак и испуњавати њихови хирови, посебни услови. Али, то су све услови доброг кастинга, од којег очекујемо резултате. С обзиром да је Снуп Дог рекао да би радо дошао у Србију, а већ је имао искуство са нашим људима, па чак и пословну сарадњу, очекује се да ће “Хепи” моћи да испуни његове услове, ако се узме у обзир да ће у ријалитију имати светску звезду. Непознаница је да ли би овај музичар имао посебан уговор, којим би се обезбедио колико би морало да буде у ријалитију, или би боравио док га публика буде желела.
Прочитајте још:ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Змај напустио „Малдиве“!Ово су највеће српске порно-звезде!ТЕК ДА ПРЕКРИЈЕ БРАДАВИЦЕ: Одлепићете за овим бикинијем
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА