Најновије

Тадић: Само ја могу да поведем борбу, а не "Вучићева омиљена опозиција"

БЕОГРАД - Борис Тадић, лидер Социјалдемократске странке, каже за лист "Блиц" да је његова странка једина која може бити стожер опозиције, истичући да о томе води преговоре са разним странкама и организацијама, али и да су неки коалициони споразуми већ потписани.
Борис Тадић - жели да се врати на велика врата (Фото: ЈуТјуб)

Борис Тадић - жели да се врати на велика врата (Фото: ЈуТјуб)

То окупљање не подразумева квази-опозиционе странке и Вучићеву омиљену опозицију,  изричит је Тадић. Ми смо већ у преговорима са странкама и покретима усмереним на формирање снажне алтернативе власти, а са некима смо већ потписали коалиционе споразуме, додао је он. СДС је одбила улазак и у Вучићеву и у Пајтићеву влади и тиме пружила најјачи доказ свог истинског опозиционог опредељења, за разлику од других који су опозиција само у медијима, поручио је Тадић у својој изјави за лист "Блиц".
Прочитајте још:Пајтић прави нови ДОСЂукановић: Зорана Михајловић је прва виолина запада и разапиње у медијима Вучићеве људе!
На Вучићеву најаву да су могући избори на свим нивоима, већина политичара је изразило свој став, а Тадић очигледно види себе као предводника опозиције актуелној власти. Тадић има чврсту сарадњу са Ненадом Чанком, односно, партијом ЛСВ, као и са покретом "Зелени Србије". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА